Főoldal >> Katalógus  >> Szállítás és garancia Ma 2019. február. 17. vasárnap, Donát napja van.
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Szállítás és garancia
Szállítás és garancia

 

A fenti időpontokban és munkaszüneti napokon a webáruház automatikusan üzemel, a rendelések feldolgozása a következő munkanapon kezdődik.

 

Szállítási információk:

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, a rendeléskor megadott szállítási címre, munkanapokon.

Utánvét esetén átvételkor a GLS futárnál választható a készpénzes, vagy bankkártyás fizetési lehetőség.

Szállítási díjak:

 

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén bruttó 50000,- Ft érték alatt a szállítási díj bruttó 990,- Ft, 50000 Ft érték felett díjtalan.

A számla jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Kérjük a számlát megőrizni.

Garanciális információk

     A ThinkTank és MindShift termékek esetében a garancia bármilyen anyag vagy gyártási hiba esetén érvényes. A garanciaidő addig tart, amíg az első tulajdonos használja a terméket. A termékekhez garanciajegyet nem adunk, kérjük őrizzék meg a vásárlási bizonylatot. (számla, vagy blokk)

A garancia alóli kivételek

     A jótállás nem terjed ki a normál kopásra, az anyag idővel történő foszlására, baleset, gondatlanság, hanyagság okozta kárra. A normál kopás magában foglalja a cipzárak és rögzítő elemek károsodását, vagy az általános kopást, amely hosszantartó használat eredménye.

     A jótállás nem terjed ki a termékekben tárolt személyes vagyontárgyak, például a fényképezőgépek felszerelését érintő esetleges vagy következményes veszteségekre, elvesztésre.

Garanciakövetelési eljárás folyamata

     A fenntarthatósággal kapcsolatos küldetésünknek megfelelően olyan táskákat tervezünk, amelyek kiállják az idők próbáját. Ha lehetséges, hibás terméket javítjuk, vagy szükség esetén kicseréljük.

     Abban az esetben, ha javításra van szükség a garancián túl, lehetőség szerint ésszerű költségek mellett javítjuk a termékeket.

     Ha kérdései vannak a ThinkTank vagy MindShift Gear termékével kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az office(kukac)thinktankphoto.hu címen.


Cseregarancia:

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a
117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info kukac foto-nagyker.hu címen.

Szilveszteri cikkek