Főoldal >> Katalógus Ma 2018. március. 18. vasárnap, Sándor napja van.
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább
Hogyan vásároljunk
Hogyan vásároljunk

Fontos!!!

 

A thinktankphoto.hu-n történő vásárlás nincs regisztrációhoz kötve! Esetleges rendelés esetén azonban meg kell adni személyes adatokat, melyeket a thinktankphoto.hu tárolni fog, de harmadik félnek nem adja tovább.

Vállalod hogy a vásárlás során megadott személyes adatokat időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek. Rosszul kitöltött szállítási vagy számlázási címért és az ebből adódó késlekedésért a thinktankphoto.hu nem vállal felelősséget. Ebből adódó újrapostázás költség az Téged terhel.

 

 

Termékválasztás

 

A bal oldali menüben (Termékek) gyártók és/vagy felhasználási mód szerinte kategorizálva találod termékeinket.

Böngészhet az egyes kategóriák között vagy használhatod a fejlécben található szöveges keresést.

 

 

Megrendelés

 

Ha sikerült megtalálnod szívedhez legközelebb álló terméket a Honlapon eladásra meghirdetett termékek közül, minden fontos információt megtalálsz a eszköz részletes jellemzőiről, áráról, a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően.

Ha meggyőződtél róla, hogy valóban ezt szeretnéd megvásárolni nincs más dolgod, csupán a terméket ábrázoló kép mellett jobbra lévő felületen a darabszámot megadni, majd a „VÁSÁRLÁS” gombra kattintani. A termékek kosárba helyezése még nem jelent vásárlási kötelezettséget, vagy rendelésed automatikus rögzítését, továbbítását. Ha tovább szeretnél válogatni a jobb alsó részen találod a „VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA” gombot, amivel visszatérsz termékink közé.

Amennyiben nem kívánsz tovább válogatni a termékek között, akkor a jobb felső sarokban található kosár ikonra kattintva megtekintheted, milyen termékeket válogattál össze. Itt lehetőséged van bármelyik tételt törölni ( sorok végén piros X), darabszámát módosítani! Fontos azonban, hogy ha egy termék darabszámát módosítod az "ÖSSZESEN" sor végén található frissítés ikonra kattintva frissítsd a kosarad tartalmát! Ha biztos vagy benne, hogy befejezted a vásárlást az oldalt lejjebb görgetve választhatod ki, hogy személyesen szeretnéd átvenni valamelyik üzletünkben esetleg házhozszállítást kérsz vagy valamelyik csomagátvételi pontnál kívánod felvenni a termék(ek)et. Ezután ki kell választanod, milyen módón szeretnéd kifizetni a kosár végösszegét. Személyes átvételnél csak készpénzben tudod kiegyenlíteni a megjelölt üzletben, házhozszállításnál és csomagpontos felvételnél fizethetsz bank vagy hitel kártyával (az OTP rendszerén keresztül), előre utalással cégünk bankszámlájára vagy utánvéttel. Az utánvétes fizetés többletköltséggel jár, melynek pontos összegét mindig megtekintheted előre a fizetési mód választása esetén vagy ASZF mellékletében.  

Ha leellenőriztél mindent akkor a "MEGRENDELÉS" gombra kattintva lezárod rendelésed, a következő képernyőn a személyes és szállítási adatok megadása következik. A mezők értelemszerű kitöltése után a„Megrendelés elküldése!” gombra kattintva tudod a megrendelésed elküldeni a thinktankphoto.hu csapatának, amely szerződéses ajánlatnak minősül. A megrendelés elküldését követően a rendszer a képernyőn keresztül (is) és e-mailben tájékoztató e-mailt küld a rendelés sikerességéről, a rendelési azonosítóról, illetve hogy valamelyik munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

A rendelés állapotáról e-mailben értesítőt küldünk.

A thinktankphoto.hu fenntartja a jogot a már rögzített megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Erre kizárólag akkor van lehetőségünk, ha már előre egyeztettük veled! A thinktankphoto.hu nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajtunk kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Webáruházunkban történő megjelenésüktől kezdve érvényesek áraink kivéve, ha azok minden gondosságunk ellenére hibásan lettek feltüntetve, - különös tekintettel a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez neked nem felel meg, akkor elállhatunk a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

 

Kellemes időtöltést webáruházunkban!

 

Szilveszteri cikkek